بازدید معاون امنیت سازمان فناوری اطلاعات ایران از مرکز تخصصی آپای دانشگاه بیرجند

روز سه شنبه مورخ 7 آذر 96، مهندس سجادی معاون امنیت سازمان فناوری اطلاعات ایران طی دعوت مرکز تخصصی آپای دانشگاه سفری به بیرجند داشت و با حضور در دانشگاه بیرجند ، از این مرکز و حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه بازدید به عمل آورد. پس از بازدید که با همراهی مهندس دلگیر مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برگزار شد، ایشان در جلسه‌ای با حضور اعضای هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه بیرجند و همچنین کارشناسان و مسئولین واحدهای مختلف مرکز آپا شرکت نمود. در این جلسه دکتر وحدت‌نژاد رئیس مرکز آپا گزارشی از اقدامات مرکز در گذشته و طرح پیشرفت مرکز در آینده ارائه نمود. معاون امنیت سازمان فناوری اطلاعات ایران نیز در این خصوص با اعضا به بحث و تبادل نظر پرداخت. ایشان با اشاره به سخن وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر تربیت 10000 نیروی متخصص امنیت سایبری در 4 سال، از برنامه ای مدون جهت نیل به این هدف توسط مراکز آپای مستعد خبر داد.

عکس های بازدید معاون امنیت سازمان فناوری اطلاعات ایران از مرکز تخصصی آپا