برگزاری اختتامیه اولین رویداد ایده پردازی در حوزه امنیت سایبری

مراسم اختتامیه اولین رویداد ایده پردازی در حوزه امنیت سایبری که توسط مرکز آپای دانشگاه بیرجند با همکاری سازمان فناوری اطلاعات ایران و حمایت سازمان‌های مرتبط استانی سازماندهی شده است، در روز چهارشنبه مورخ 8 آذر 96 در سالن همایش بنیاد ملی نخبگان استان خراسان جنوبی برگزار گردید. مهندس سجادی معاون امنیت سازمان فناوری اطلاعات ایران در این جلسه به رتبه دوم کشوری مرکز آپای دانشگاه بیرجند در مسابقه اخیر کشف آسیب‌پذیری که توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران برگزار شده بود اشاره و بر تقویت بیشتر این مرکز تخصصی تاکید کرد. دکتر وحدت نژاد، رئیس مرکز تخصصی آپا دانشگاه بیرجند هم در تشریح برنامه ها و اقدامات این مرکز با اشاره به حملات سایبری تاکید کرد: دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی می توانند برای امن‌سازی سیستم‌ها و همچنین دریافت مشاوره و امداد در صورت وقوع حوادث سایبری به این مرکز مراجعه کنند. دکتر میربزرگی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند نیز به سطح بالای امنیت در شهر بیرجند اشاره و در ادامه از عملکرد مرکز آپای این دانشگاه ابراز رضایت نمود. دکتر احمدی زاده رئیس بنیاد ملی نخبگان خراسان رضوی و سرپرست بنیاد ملی نخبگان خراسان جنوبی با بیان اینکه خراسان جنوبی بالاترین سرانه نخبگی در کشور را دارد تاکید نمود اگر شرکت های فناور در استان ایده ای برای عملیاتی کردن داشته باشند این بنیاد می تواند به آنها تسهیلات خوبی ارائه کند. در پایان از 3 برگزیده این رویداد تقدیر شد. در این راستا به ترتیب مهندس هادی خسروی، مرکز آپای جهرم (مهندس زهرا طهماسبی، مهندس تیتا تعویذی و دکتر شهرزاد صداقت) و مهندس مجید ثابت قدم حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند.

عکس های مراسم اختتامیه اولین رویداد ایده پردازی در امنیت سایبری