جلسه آشنایی دانشجویان و اساتید کامپیوتر دانشگاه‌ فنی و حرفه‌ای دانشکده سپیده کاشانی و دانشگاه جامع علمی کاربردی جهاد دانشگاهی با مرکز آپا دانشگاه بیرجند و حوزه امنیت اطلاعات برگزار شد.

در این جلسه که در روز سه شنبه 25 اردیبهشت ماه 1397 در محل دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه بیرجند برگزار شد دکتر حامد وحدت نژاد رئیس مرکز آپای دانشگاه بیرجند با بیان انواع حوادث امنیت سایبری خارجی و داخلی به تبیین اهمیت موضوع امنیت اطلاعات پرداخت و حوزه های اشتغال در این رشته را بیان کرد و همچنین اقدامات مرکز آپای دانشگاه بیرجند را تشریح نمود و از حمایت آموزشی دانشجویان علاقه مند به حوزه امنیت توسط مرکز آپا، خبر داد. در ادامه مهندس هادی خسروی مدیر آموزش مرکز آپای دانشگاه بیرجند مواردی تکمیلی در مورد ظرفیت بازار کار حوزه امنیت را تشریح و در مورد رویدادها و مسابقات امنیتی برنامه ریزی شده جهت برگزاری توسط مرکز آپا سخن گفت.