کارگاه‌های آموزشی در حوزه امنیت سایبری توسط مرکز تخصصی آپا، دانشگاه بیرجند برگزار شد.

مرکز تخصصی آپای دانشگاه بیرجند با هدف ارتقاء آگاهی دانش امنیت سایبری در سازمان‌ها، اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی با عناوین "رویکردهای نوین مدیریت امنیت در سازمان‌ها" و "نسل نوین مدیریت امنیت: بلوغ امنیت سایبری" در روز شنبه مورخ 1396/12/12 به مدت 4 ساعت از ساعت 8 الی 12 توسط مدرس کشوری، جناب آقای دکتر شهریار بیژنی دکترای انفورماتیک – امنیت اطلاعات و ارتباطات، مدیر گروه علوم کامپیوتر دانشگاه شاهد تهران، در دانشکده مهندسی مرکز همایش های مجازی (سالن اجتماعات) نمود.

در کارگاه آموزشی اول که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد دکتر بیژنی به معرفی امنیت اطلاعات در سازمان ها پرداختند و همچنین با اشاره به رشد روزافزون حملات سایبری، به ضرورت پرداختن به این حوزه توسط سازمان ها اشاره نمودند. در کارگاه آموزشی دوم که با حضور مدیران فناوری اطلاعات سازمان‌ها برگزار شد دکتر بیژنی به مشکلات استانداردهای مدیریت امنیت اطلاعات سنتی اشاره و با معرفی مدل های بلوغ امنیت سایبری به تشریح یک مدل بلوغ امنیت سایبری پرداختند. همچنین در انتهای جلسه از آقای دکتر شهریار بیژنی توسط رئیس مرکز تخصصی آپا دانشگاه بیرجند تقدیر به عمل آمد.